Arego
kw:!support_us

Treningshelg på Voss 10. - 12. januar 2014 og Viljarrennet i klassisk stil

13.01.2014

Trenerteamet med Stian Engevik og Øyvind Gaute Berg i spissen, inviterte like godt hele ungdomsavdelingen i Stordski til treningssamling på Voss 10. - 12. januar. Tilsammen reiste 6 voksne og 13 ungdommer i alderen 9 til 14 år på hyttetur til Bavallen og Herresåsen for å trene, kose seg sammen og gå Viljarrennet søndagen. Første trening ble avholdt nærmest på direkten etter ankomst Voss fredag kveld.

Etter trening var bordet dekket for deilig taco-buffet som Eva Vørøs og undertegnende hadde laget i stand. Deretter lekte ungene gjemsel og spilte spill mens Stian Engevik tok med seg Jarle Haugland og Øyvind Gaute Berg ned i smørebua for å gjøre skiene klare til morgendagens treningsøkt.

 

Det skulle vise seg at den muntre ungdomsgjengen måtte ta i bruk skøyteskiene denne dagen også fordi snøen ikke passet helt til smurningen.

Mannfolkene hadde reist til Geilo for å gå skirenn der, mens vi damene og ungdommene var i Herresåsen i 3 timer og fikk trent på både smøring og skiteknikk.

 

Etter nok et godt måltid slappet alle av med spill og andre aktiviteter.
Det var meget god stemning!

 

 

 

 

 

 

Kl 19.00 gikk turen til Peppes Pizza der vi virkelig sørget for at uttrykket "Spis så mye du vil" kom til sin rett. Fantastisk mat, og vi var sultne som ulver!

Tilbake i Stians hytte var det tid for lagmøte før mannfolkene igjen forsvant i smøreboden. Skiungdommene våre gikk relativt tidlig til sengs etter en dag med mye aktivitet.

 

Søndag og VILJARRENNET!

I strålende sol på skyfri himmel var vi klare for Viljarrennet i klassisk stil. 12 utøvere fra Stordski er vel ikke annet enn imponerende!

 

Følgende stilte til start og fullførte Viljarrennet fra Stordski: Håkon Størkson Berg, Nicholas Valenza, Lina Engevik Vørøs, Kristine Haugland, Simen Engevik, Jonas Meyer Eldøy, Marius Loureiro, Sarah Birkeland Kårtveit, Jonas Engevik, Ole Christer Kvellestad, Arne Jordåen og Lars Hystad Aadland.

 

 

 

Komplett resultatliste finner du her

 

Solbjørg Birkeland Olsen